Skip to content

Legatize

Automatisering af hele processen omkring retssager i én digital løsning

Gør forberedelsen af retssager nemmere og stå med mere overbevisende præsentationer i retten med Legatize – én digital platform til advokater. Kom nemt i gang og spar tid med det samme.

legatize-twoday-top

Om os

Legatize er skabt af erfarne og dedikerede IT-iværksættere hos nordiske twoday, som er et at Nordens største tech-virksomhed indenfor it-udvikling og softwareløsninger. Du kender os fra kørekort-appen og sundhedskortet.

Vi arbejder for at skabe mere frihed og færre rutineopgaver

Vi oplever, at mange advokater bruger alt for meget tid på manuelle opgaver og gammeldags samarbejdsformer. Derfor satte vi os i 2021 for at skabe noget unikt til branchen. Med stor interesse fra nogle af landets største advokathuse, allierede vi os med rette viden og forståelse for at arbejdet med retssager og retspraksis. Kombineret med vores viden, forretningsforståelse, brugervenlighed og udvikling skabte vi Legatize.

Legatize har aktivt indgået partnerskaber og samarbejder med nogle af landets mest anerkendte advokathuse, som har bidraget med deres erfaring og ekspertise. Dette har været afgørende for at sikre, at Legatize ikke blot er en teknologisk løsning, men også en praktisk og brugervenlig platform, der imødekommer de konkrete behov inden for retssagsarbejde.

“Tid er en knap ressource på alle arbejdspladser i dag. Ønsker vi os mere af den, må vi frigøre tid fra andre områder. Det kan vi for eksempel gøre ved at digitalisere arbejdsgange og samle alt, der hører til en arbejdsproces ét sted – i én platform.”

Daniel Skov Jensen, Product Owner, Legatize

Forandring i arbejdskulturen inden for advokatbranchen

Gennem vores indsigt i branchen og forståelse for juridiske processer har vi udviklet Legatize til at være en integreret del af advokatfagets daglige arbejde. Vores system er skræddersyet til at håndtere kompleksiteten af retssager og de forskellige arbejdsprocesser, der er involveret, samtidig med at det sikrer en effektiv og sikker håndtering af information.

Legatize repræsenterer ikke kun et teknologisk fremskridt, men også en forandring i arbejdskulturen inden for advokatbranchen. Vi er stolte af at have skabt et værktøj, der ikke kun sparer tid og ressourcer, men også forbedrer kvaliteten og effektiviteten af juridisk arbejde. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse med at bringe innovation til advokatverdenen og gøre en positiv forskel for vores brugere.

Sikkerhed på allerhøjeste niveau

Du kan være helt rolig. Vi håndterer forretningskritiske- og personfølsomme data for flere af landets største virksomheder.

Dine data ligger beskyttet i Microsofts EU-baserede datacentre, certificeret ISO27001, SOC2, GDPR-compliant og overvåget 24/7 365 dage om året. Vi har etablerede processer, metoder og systemer for sikkerhed. Det sikrer dig både høj sikkerhed og tilgængelighed.

legatize-twoday-4-3